Stjernesikter

Svelvik Maskin leverer stjernesiktere fra Ecostar

Papp og papir

Flere sikteseksjoner og optimalisert separasjon for best produktivitet.

Volumene av papir og kartong som industrier trenger å behandle og separere kan variere fra svært små til svært store, for eksempel stor emballasje. Takket være de mange tilgjengelige skjermingsseksjonene kan Ecostar bruke enten en standard skjerm eller en totrinns skjerm for å maksimere sikteeffektiviteten til papir og papp, med en behandlingskapasitet på opptil 20 T/H.

SRF/RDF

Høy produktivitet og separasjonskvalitet.

Ecostar-maskiner for separering av ufarlig og spesielt ufarlig kommunalt avfall er utviklet for å sikre raskere, mer bærekraftig og effektiv siling på mindre plass.

Dette gjør det mulig å gjøre produksjonsprosessen for RDF (Refuse-derived Fuel) mer strømlinjeformet og effektiv, med påfølgende kostnadsbesparelser og økt fortjeneste for RDF-industrien.

Ja, jeg ønsker å bli kontaktet

Vi vil lagre informasjon om deg slik at vi kan nå deg på din e-post / telefon. Ingen kontakt informasjon vil bli delt videre. 

Vi skreddersyr aller våre anlegg etter kundens behov og ønsker, om det er enkeltmaskiner eller store komplekse løsninger. Alt blir tegnet i Solideworks 3D av vår konstruksjonsavdeling.