Eddy Current

Optimal gjenvinning av ikke-jernholdige metaller ved bruk av virvelstrømseparatorer fra STEINERT

En ikke-jernholdig metallseparator i sin grunnleggende struktur består av en kort beltestrekning som drives ved tilførselsenden. Det er et raskt roterende permanent magnetsystem plassert i utladningshodehjulet. I rotasjon skaper dette polsystemet høyfrekvente, vekslende magnetfelt. Dette fører igjen til sterke virvelstrømmer i de ledende ikke-jernholdige metalldelene, som nå for sin del skaper sine egne magnetfelt mot de ytre feltene. De ikke-jernholdige delene blir avledet fra den gjenværende materialstrømmen på grunn av kraftimpulsen. Det eksentriske stolpesystemet utviklet av STEINERT garanterer høyeste effektivitet – med andre ord optimal sortering og langvarig drift.

Steinert EddyC

Virvelstrømseparatoren STEINERT EddyC: den nye standarden.

Bruk av det nye beltebyttekonseptet for å forenkle vedlikeholdsarbeidet på den ikke-jernholdige metallseparatoren.

Steinert EddyC MOVE

Den mobile måten å skille ikke-jernholdige og jernholdige metaller i ett enkelt trinn.

Ikke-jernholdig metallseparasjon med virvelstrømseparator med eksentrisk polsystem.

Steinert EddyC FINES

Separer ikke-jernholdige metaller fra fine korn med STEINERT EddyC FINES.

Nøyaktig sortering av finkorn med STEINERT EddyC FINES ikke-jernholdige metallseparator takket være den nye skillekløyveren.

Ja, jeg ønsker å bli kontaktet

Vi vil lagre informasjon om deg slik at vi kan nå deg på din e-post / telefon. Ingen kontakt informasjon vil bli delt videre. 

Vi skreddersyr aller våre anlegg etter kundens behov og ønsker, om det er enkeltmaskiner eller store komplekse løsninger. Alt blir tegnet i Solideworks 3D av vår konstruksjonsavdeling.